Haderslev Kommune
link til forsiden
ForsideSønderjysk Motorsports AkademiTalentklasserneTalent og ungdomsuddannelse
Talentklasserne
Fodbold - drengelinien
Fodbold - pigelinien
Håndbold
Ishockey
Multisportslinje
pil
Sang og musik
Svømning
 
Print siden Print Læs siden op Læs siden op
Sang og musik
 

Musikalske talenter går på linjen Sang og Musik. Her er tilknyttet tre musiklærere, der underviser fagene Sang, spil & bevægelse (SSB), klaverlab, hørelære & musikteori og musikviden. Det er også afsat tid til individuelt arbejde og øvning. Lærerne følger den enkelte elev tæt, og evaluerer ugentligt deres indsats.

Derudover før eleverne deres soloundervisning, og indgår i sammenspil enten i sangakademiets pige- eller drengekor, eller i musikskolens klassiske eller rytmiske linje.

Sang og Musik

Talentklasserne giver Haderslev Musiskskolen og Haderslev Sangakademi mulighed for at tilbyde et struktureret og banebrydende udviklingsforløb for sang- og musiktalenter, som endnu ikke er stort udbredt i det øvrige Danmark. Talentklasserne giver eleverne et trygt og dynamisk miljø at prøve sit talent og sig selv af i. Målet er blandt andet at kvalificere eleverne til optag på det konservatorie-forberedende Musikalsk Grundkursus (MGK)

Du kan også besøge hjemmesiderne for Sangakademiet eller musikskolen.

Kontaktperson på linjen:

Talentlinjekoordinator for Haderslev Musikskole: Peter Vogel, 61144047, pevo@haderslev.dk

   
 
Haderslev Kommune · Kultur og Fritid · Gåskærgade 26-28 · 6100 Haderslev · Tlf 74 34 34 34 · Fax 74 34 00 34 · erhverv-kultur@haderslev.dk