Haderslev Kommune
link til forsiden
ForsideSønderjysk Motorsports AkademiTalentklasserneTalent og ungdomsuddannelse
 
Print siden Print Læs siden op Læs siden op
Sønderjysk Motorsports Akademi
 

Sønderjysk Motorsports Akademi (SMA) er et samarbejde mellem de sønderjyske motorsportsklubber, DMU, DASU, motorsportscoach Tommy Schröter, Haderslev Idrætsakademi og Haderslev Elite.

Kørerne der deltager i Sønderjysk Motorsports Akademi vil komme igennem et forløb med følgende punkter:

  • Mental træning
  • Fysisk træning
  • Kostvejledning
  • Coaching og træning på banen
  • Forældre coaching

Der vil være både individuelle og fælles træninger.

For at kunne deltage skal du være fyldt 11 år og være indstillet som et talent af din klub. Hvis du kan opfylde de to kriterier kan du søge om optagelse på Sønderjysk Motorsports Akademi, hvorefter din klub laver en vurdering af om du er et talent, der kan deltage.

Vi har i Haderslev Idrætsakademi og Haderslev Elite mange års erfaring med talentudvikling af unge idrætstalenter indenfor en lang række idrætsgrene, men motorsportstalenter er relativt nyt for os. Vi har derfor indgået et samarbejde med klubberne, DMU, DASU og motorsportscoach Tommy Schröter for at sikre kvaliteten i vores arbejde med dig som motorsportstalent.
Ud over at deltage på Sønderjysk Motorsports Akademi har du i Haderslev følgende muligheder:

Talentklassernes multisportslinje - læs mere her: www.elitesport.haderslev.dk 


Ungdomsuddannelses multisportslinje - læs mere her: www.hia.dk

Hvis du har spørgsmål til dine muligheder eller til SMA er du velkommen til at kontakte os: Udviklingskonsulent Tommy Schroter på 29 41 65 68, ts@drive4fun.dk

 
 
Haderslev Kommune · Kultur og Fritid · Gåskærgade 26-28 · 6100 Haderslev · Tlf 74 34 34 34 · Fax 74 34 00 34 · erhverv-kultur@haderslev.dk