Haderslev Kommune
link til forsiden
ForsideSønderjysk Motorsports AkademiTalentklasserneTalent og ungdomsuddannelse
Talentklasserne
Fodbold - drengelinien
Fodbold - pigelinien
Håndbold
Ishockey
pil
Multisportslinje
Sang og musik
Svømning
 
Print siden Print Læs siden op Læs siden op
Multisportslinje
 

Multisportslinjen er et nyt tiltag i idrætsklasserne, og henvender sig til de DIF godkendte idrætsgrene, der ikke har egen linie i idrætsklasserne. En DIF godkendt idræt vil sige at man i idrættens konkurrence struktur kæmper om et officielt DIF Danmarks Mesterskab (DM). Er du i tvivl om din idræt er godkendt ift. DIFs DM struktur, så kontakt elitekoordinator Morten Nørby poulsen, på 24793826/ monp@haderslev.dk

Klar til at indgå i struktureret talentudvikling?

Har du brug for hjælp til at optimere, koordinere og strukturere din træning? Med en fysiske træner, en fysioterapeut, en ernæringsvejleder og en sportspsykolog, Haderslev Elite vil bidrage, i samarbejde med din klub, til at optimere din udvikling.

Hvad handler det om?

Du bliver en del af et elitemiljø i din hverdag og går i skole sammen med andre talenter fra forskellige idrætter. Du får 3 morgentræning på Sønder Otting skole mandag, onsdag og torsdag kl.8:15-9:45.

Du vil have to fysiske træninger med en fysisk træner og en aldersrelateret træning med to idrætslærere.

Du bliver en del af et talentudviklingsmiljø, som blandt andet har tilknyttet en sportspsykolog, en ernæringsvejleder og en fysioterapeut, der vil bidrag til din udvikling, når det bliver behov for.


Fysisk træning:

Uanset hvilken idræt du dyrker, så er fællesnævneren for trænere at deres atleter skal være hurtigere, mere eksplosive og mere udholdende end konkurrenterne. Derfor vil vi arbejde på at udvikle din kondition, hurtighed, styrke, koordination og holde dig skadet fri.

Træningen vil være fokuseret på dine personlige behov, efter at du er blevet testet. Der vil være en kontinuerlig udvikling i de 4 fysiske områder nævnt tidligere som vil være udviklet på forskellige måder. Fokussen vil også være satset på at udvikle din mentale styrke, mentalt fokus, selvmotivation, og ikke mindst selvtillid.

Aldersrelateret træning:
Træningen vil være tilpasset for at udvikle din atlets potentielt og vil forberede dig til den muligvis idræts examen i slutning af 9.klasse.

Hvem er multisportslinjen for?
Linjen er for alle talenter der dyrker en idræt, godkendt Danmarks Idrætsforbund, som gerne vil udvikle sig som atlet for at blive den bedste.

Multisportslinjen gælder for 7., 8. og 9. klasse.

Sportslig kontaktperson er Patrick Born: Patrick_juhl@hotmail.com

   
 
Haderslev Kommune · Kultur og Fritid · Gåskærgade 26-28 · 6100 Haderslev · Tlf 74 34 34 34 · Fax 74 34 00 34 · erhverv-kultur@haderslev.dk