Haderslev Kommune
link til forsiden
ForsideSønderjysk Motorsports AkademiTalentklasserneTalent og ungdomsuddannelse
Udøvere og trænere
 
Print siden Print Læs siden op Læs siden op
Diplomtræneruddannelse
 

Haderslev Elite satser hårdt på, at få højtuddannede trænere til Haderslevs talenter og derfor har vi indledt et samarbejde med DIF, Kolding Kommune og Aabenraa kommune om at udbyde diplomtræneruddannelsen lokalt.

Diplomtræneruddannelsen henvender sig til trænere, som har erfaring med træning af subelite eller eliteudøvere, og som har et idrætsteoretisk fundament svarende til DIF’s Træner 2 uddannelse. Forløbet forventes at starte til februar 2013 og løber til juni 2014. Uddannelsen består af 180 undervisningslektioner bestående af generel idrætsteori krydret med praktiske eksempler og opgaver.

Her vil blandt andet blive undervist i:

· Fysiologi og træningslære

· Anatomi og bevægelseslære

· Idrætspædagogik og supervision

· Idrætssociologi og historie

· Doping

· Aldersrelateret træning

Når uddannelsen er gennemført vil deltagerne være i stand til at varetage træningen af udøvere i en elite og konkurrenceorienteret organisation herunder bl.a.:

· Udvikle målrettede idrætsspecifikke karriere-, sæson-, periode- og træningsplaner, uanset udøverens alder og niveau – herunder talentudvikling

· Forstå og anvende idrætspsykologiske redskaber

· Beskrive idrættens historiske udvikling og sætte udviklingen i relation til nutidige idrætsrelevante problemstillinger

· Designe og diskuterer foreningens elitestrategi

· Udarbejde detaljerede målsætninger, handlingsplaner og evalueringer for/sammen med individer og/eller hold

Få et indblik i hvad en dag på Diplomtræneruddannelsen kan tilbyde dig ved at se den video, der er lavet om uddannelsen.

Uddannelsen udbydes lokalt

Diplomtræneruddannelsen kan nu tages lokalt, hvor undervisningen placeres ligeligt i Kolding, Haderslev og Aabenraa. Ved at tilkøbe moduler kan vi udbyde uddannelsen til en bedre pris end normalt, og derfor er prisen for trænere i lokale klubber nede på 12.000 kr. for hele uddannelsen. Dertil er det muligt at søge tilskud ved de lokale kommunale råd. For at blive endeligt certificeret som diplomtræner, skal du udover diplomtræneruddannelsen, ligeledes gennemføre dit specialforbunds diplomtræneruddannelse (25 – 50 lektioner). Kontakt dit specialforbund for mere information.

For trænere i Haderslev Kommunes klubber skal tilmelding ske til den elitekoordinator Morten Nørby Poulsen på monp@haderslev.dk senest den 30. november 2012. Læs mere om uddannelsen på DIFs hjemmeside.
   
Download filDiplomtræneruddannelse
 
Haderslev Kommune · Kultur og Fritid · Gåskærgade 26-28 · 6100 Haderslev · Tlf 74 34 34 34 · Fax 74 34 00 34 · erhverv-kultur@haderslev.dk