Haderslev Kommune
link til forsiden
ForsideSønderjysk Motorsports AkademiSommercamp 2017ElitesportsudvalgTalentklasserneIdrætsakademiOm Haderslev Elite
Idrætsakademi
 
Print siden Print Læs siden op Læs siden op
Idrætsakademi
 Haderslev Idrætsakademi er Haderslev Elites samarbejdspartner for talenternes ungdomsuddannelse og er i det daglige arbejde en vigtig sparringspartner i nye processer for talenterne i Haderslev Kommune. Haderslev Idrætsakademi er en væsentlig part i Haderslev Kommunes samarbejde med Team Danmark, som Team Danmark Elitekommune.

Haderslev Idrætsakademi er for unge talenter som har afsluttet 9. klasse og vil satse 100 % på idrætten - uden at miste muligheden for at tage en god seriøs ungdomsuddannelse.

Idrætsgrenene du kan vælge imellem på Haderslev Idrætsakademi er Håndbold, ishockey, svømning, fodbolddrenge og multisport. 

Ansøger du om optagelse på Haderslev Idrætsakademi, skal du tage en ungdomsuddannelse eller 10. klasse på en af Idrætsakademiets samarbejdsskoler, som du kan læse mere om her

Er du ikke bosiddende i køreafstand fra Haderslev har du mulighed for at bo i trygge rammer på Idrætsakademiets bosted. Læs mere her.

Du skal træne i akademiregi og i en af Idrætsakademiets samarbejdsklubber. Træningen bliver varetaget af højt kvalificerede trænere, der sikrer dig de bedste udviklingsmuligheder indenfor din idræt.

Haderslev Idrætsakademi har til huse i Haderslev Idrætscenter hvor idrætsakademiets kontor ligger side om side med gode træningsfaciliteter til både linietræning og fysisk træning.

   
Haderslev Idrætsakademi
10. klasse og ungdomsuddannelse for talenter
 
Haderslev Kommune · Kultur og Fritid · Gåskærgade 26-28 · 6100 Haderslev · Tlf 74 34 34 34 · Fax 74 34 00 34 · erhverv-kultur@haderslev.dk